Wat staat er op je bureau, Nathan Edwards?

By | November 21, 2023

Nathan Edwards was erbij De rand Ongeveer anderhalf jaar lang was ik senior recensiesredacteur, redigeerde ik recensies en gaf ik leiding aan het recensiesteam. Hij werkt ook aan ons winkelgidsprogramma. Hij voegt eraan toe: “Afgezien van een paar korte freelance-opdrachten, heb ik daarvoor het grootste deel van mijn carrière doorgebracht Maximale pc (RIP), een gedrukt tijdschrift, en vervolgens op draadknipper, waar ik zeven jaar heb gewerkt. Het ging dus vrijwel altijd over reviews, koopgidsen en schrijven over consumententechnologie.”

Hij nam even de tijd om ons over zijn werkplek te vertellen.

Dit is een gezellig ogende kamer. Waar in uw huis is het?

Bedankt! Het is een studeerkamer aan de voorkant van het huis. Er is veel natuurlijk licht en het wordt gedeeltelijk in de schaduw gesteld door een paar eikenbomen buiten. Momenteel zijn ze de tuin aan het bestraten met eikels. Dit jaar komen de zaken echt op gang.

Ik zie twee bureaus. Zijn beide van jou? Ze zien eruit alsof ze voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Ze zijn allebei van mij. Mijn vrouw werkt ook de meeste dagen thuis, maar ze is de hele dag aan de telefoon, en ik hou van mechanische toetsenborden en heb geen zin om mee te luisteren naar telefonische vergaderingen, dus werken we het liefst in aparte kamers. Het grotere, mooiere bureau is mijn werktafel en het andere is voor al het andere. Het is eigenlijk bedoeld om te knutselen. Momenteel ben ik de laptop van mijn schoonzus erop aan het repareren; Meestal is het alleen maar bedekt met stapels papieren. Vroeger had ik mijn pc op dit bureau staan, en als ik weer pc-games ga spelen, zet ik hem waarschijnlijk terug.

Vertel ons over uw bureaus en waarom u ze heeft gekozen.

De grote is een Xdesk (voorheen bekend als NextDesk) Terra. Het was de draadknipper Een staande bureaukeuze toen ik hem tien jaar geleden kocht. Het hield goed stand. De witte is een handbediende Ikea-Bekant die we kochten toen we in Nederland woonden omdat we onze bureaus in de VS hadden achtergelaten en bureaus nodig hadden. Het is in orde. Ze hebben geen van beide lades, dus ik heb naast de ene een trolley en naast de andere een Ikea Alex.

De groene is een Steelcase Leap. Dat was het ook draadknipper Kies wanneer ik het tien jaar geleden kreeg. Het is een geweldige stoel. Ik heb helemaal nergens spijt van. De andere stoel is een OfficeMax-stoel die mijn vrouw ergens in de afgelopen twintig jaar heeft gekocht. Het is een stoel.

Er is ook een Ikea Frosta-kruk met een opvallende oranje zitting. Dat maakt mij gewoon blij.

bureaustoelbureaustoelbureaustoel

Ergonomische werkstoel met wielen.

Het belangrijkste is: vertel ons over de technologie die u gebruikt. Er zijn er hier veel!

Op mijn bureau heb ik mijn door het werk uitgegeven 2020 M1 MacBook Air op een Rain Design-standaard en mijn zelfgebouwde Windows 11-pc in een Sliger SM550 Mini-ITX-behuizing. Ik ben dol op computers met een kleine vormfactor, maar bij deze heb ik een tactische fout gemaakt. Toen ik hem in 2019 bouwde, gebruikte ik mijn grafische kaart, een Nvidia GTX 1070, opnieuw. Ik ging ervan uit dat grafische kaarten uit het middensegment kleiner en energiezuiniger zouden worden. Lezer, dat hebben ze niet gedaan! Om mijn GPU te upgraden heb ik een krachtigere voeding en een grotere behuizing nodig. Gelukkig doe ik dat niet behoefte upgrade.

$40

Stijlvolle standaard waarmee uw laptop of tablet 5,9 inch hoger komt te staan.

De pc is voorzien van een i5 van de negende generatie en 32 GB RAM; Hij is voldoende snel voor wat ik er eigenlijk mee doe, en met het kleine beetje pc-gamen dat ik erin kan stoppen, presteert de 1070 nog steeds goed.

Beide computers zijn aangesloten op een 32 inch BenQ 4K-monitor met ingebouwde KVM-switch en niet nogal voldoende USB-poorten. Het heeft drie USB-A-poorten aan de achterkant en ik heb een USB-hub met drie poorten op een ervan aangesloten. Dit geeft me net genoeg poorten om het gebruik van een Thunderbolt-dock te vermijden, maar het is krap. Het volgende wordt op de monitor aangesloten:

  • De Insta360 Link-webcam heeft veel te bieden rand Medewerkers gebruiken.
  • Een set B&W MM-1-luidsprekers die ik sindsdien bezit Maximale pc dagen.
  • Een paar USB A naar C kabels voor toetsenborden en randapparatuur.
  • De Stream Deck Mini die ik bij Dan Seifert heb gekocht en die ik voornamelijk gebruik om de Elgato Key Light te bedienen.
Streamdeck MiniStreamdeck MiniStreamdeck MiniStreamdeck Mini

$80

Wijs uw sneltoetsen toe aan één enkele, verlichte toets.

Een lamp die je alleen via 2,4GHz WiFi kunt bedienen? Wiens idee was dat? Voor het grootste deel brengt de Elgato Key Light niets dan vreugde voor mijn ZZ-fabriek. De meeste andere lampen op kantoor zijn Hue-lampen, die ik bedien met een RunLessWire-schakelaar aan de muur.

De hoofdtelefoon is de WH-1000XM4 van Sony.

De muis is een Logitech MX Master van de eerste generatie. Ik moet het steeds openen om het scrollwiel te repareren, maar het zit erin vast. Het staat op een muismat die een van mijn kleuters heeft gemaakt.

Op het andere bureau staan ​​een acht jaar oude Dell UltraSharp-monitor, een Blue Yeti-microfoon en een tien jaar oude Lenovo Yoga 2 Pro-laptop waarop ik Linux ga installeren. Ik heb veel gekocht draadknipper Keuzes, zo blijkt. Het heeft ook een Ploopy-trackball, waar ik dol op ben, maar niet over het scrollwiel van de MX Master. Mijn iFixit-toolkit is hier – nog iets dat ik al heel lang heb, omdat het zijn doel dient.

Ik heb veel Field Notes-notitieboekjes rondslingeren.

Ik zie dat je een toetsenbordliefhebber bent – ik zie tenminste veel toetsenborden, waaronder een werkelijk geweldige oude typemachine!

Ik heb lange tijd een mechanisch toetsenbord gehad en was er blij mee. Toen kocht ik in 2016 een kleinere met verschillende schakelaars en een paar mooie keycaps erin gegooid en viel in het konijnenhol. Ik heb er drie of vier die ik regelmatig gebruik en nog een paar die ik waarschijnlijk zou moeten verkopen.

Het toetsenbord op mijn bureau op de foto’s is een Leopold FC660C met Topre-schakelaars. De afgelopen zes jaar heb ik het controllerbord vervangen door een exemplaar met USB-C- en VIA-compatibiliteit, geluiddemperringen toegevoegd, de stabilisatoren opnieuw gesmeerd, de toetskappen verwisseld en er een paar MX-schuifregelaars aan toegevoegd. En omdat iemand het zal vragen: de koepels zijn op voorraad.

Het numerieke toetsenblok is een MurphPad die ik heb gebouwd met een mooie nano, dus hij heeft Bluetooth. Ik heb ook MillMax-sockets in het bord geïnstalleerd, zodat ik de schakelaars kan verwisselen. De keycaps zijn meestal SA Dasher.

Naast de Leopold gebruik ik meestal een Grid 650 met de arraymodule. Momenteel heeft het stille lineaire Kailh Deep Sea Islet-schakelaars – namelijk nogal dicht bij de uitstekende schakelaars in de HHKB Studio en CRP Tulip keycaps.

De bruine naast de typemachine is een aangepast en verkleind IBM Model M-toetsenbord uit 1993 van mijn broer. Het beschikt over een door hem ontworpen Yacobo-controller.

De typemachine is een Hermes 3000 uit de jaren 50 met een AZERTY-indeling die mijn vrouw van haar grootouders heeft geërfd. Het heeft een nieuw lint nodig en een grondige schoonmaakbeurt, maar het is functioneel.

De kunst op de typemachinetafel is ook geweldig.

Hartelijk dank! Het schilderij is van mijn zus Naomi en de ansichtkaarten zijn van mijn vriend Steve Schaberg. Hij stuurt je elke maand een gezeefdrukte ansichtkaart voor vijf dollar.

Er zijn nog veel meer fascinerende kleine dingen op uw kantoor. Zijn er nog andere die u wilt noemen? (De timer bijvoorbeeld?)

De timer is voor pomodoro’s als ik eraan denk ze te maken. Ik heb een Pinball Zero en een Beepy omdat mijn zelfperceptie is dat ik veel meer tijd en kennis van computers heb dan ik in werkelijkheid heb. Hetzelfde geldt voor de Raspberry Pi, die ergens verborgen zit. En de ‘Inleiding tot de elektronica’ in een la.

Ik heb hier een Home Assistant Green die ik moet instellen. Ik kom steeds dingen tegen die ik wil uit mijn slimme huis, en de beste oplossing lijkt altijd de Home Assistant te zijn. Of ga gewoon terug naar een stom huis, wat net zo verleidelijk is.

Je weet dat jij de reden bent dat ik 20 minuten van mijn werk heb besteed aan het zoeken naar auteur John Joseph Mathews, toch?

Hij was een fascinerend en gecompliceerde man, en hij was mijn overgrootvader. Ik ben opgegroeid met het horen van verhalen over hem van mijn moeder en haar zussen, ook al had ik tot voor kort niet veel van zijn boeken gelezen. Ik ben nog steeds bezig met de grote. Ik heb ook wat taalkundige en culturele bronnen op deze plank; Ik volg een Osage-taalcursus voor (zeer) beginners en leer veel. Er staat ook een niet-verwant Strandbeest op deze plank.

Mijn aartsvijand, de HP OfficeJet-printer, loert in de hoek. Ook heb ik een heleboel dozen en stapels papieren meegenomen naar de gang om deze foto’s te maken, en de kasten en laden zitten vol met kabels en dongles en oude harde schijven en andere spullen. Stel je alsjeblieft niet voor dat mijn kantoor er normaal gesproken zo netjes uitziet. Alhoewel het nu wel zo is Is Oké, ik zal proberen het zo te houden.

Fotografie door Nathan Edwards / The Verge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *