Nvidia GeForce Now Ultimate zou een einde kunnen maken aan het tijdperk van high-end gaming-pc’s – en dit is waarom

By | January 29, 2024

Ik heb door de jaren heen veel geld uitgegeven aan pc-gaminghardware. Als theoretische volwassene met een hypotheek en een husky die me weg van huis opvreet, denk ik aan de keren dat ik extreem krachtige GPU’s zoals deze kocht Nvidia GeForce RTX 4090 zijn genummerd. En weet je wat? Daar ben ik het mee eens.

De belangrijkste reden dat ik minder enthousiast ben over moderne grafische kaarten is niet alleen vanwege de creditcardkosten. De beste cloudgamingdiensten Blijf echte vooruitgang boeken naarmate de breedbandkwaliteit en de mondiale internetinfrastructuur verbeteren. Als gevolg hiervan heeft mijn huidige favoriete streamingoptie ertoe geleid dat ik mijn krachtige gamingapparaat steeds minder aanzet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *