Ik speelde Overwatch Comp in een gamerlounge op de luchthaven

By | January 29, 2024

Ik ben notoir vroeg als het om vluchten gaat. Zelfs tijdens de daluren kom ik tijdens een binnenlandse reis regelmatig meer dan twee uur te vroeg op de luchthaven aan. Vanwege mijn aankomstangst heb ik veel vrije tijd op luchthavens, die ik doorbreng (en dit gebeurt vaak) terwijl ik drink in een dure Ierse pub of ontspan in een lounge. Maar op mijn laatste reis door het grensgebied van Los Angeles International Airport heb ik niet gedronken (Dry January) en was er geen lounge (onzin). Maar er was een gameway.

Volgens Gameways is het “de eerste premium videogamelounge op luchthavens ter wereld.” Bedrijfswebsite, en er zijn er twee bij LAX. Hun slogan is: “Waarom wachten als je kunt spelen?” En eerlijk gezegd is het goed. Op mijn laatste reis was ik aan het kletsen met een medewerker van Terminal 3, maar deze keer ben ik bij Terminal 6 en besluit ik dat ik ga spelen, verdomme. Ik heb Priority Pass, een kaart met een jaarlidmaatschap die mij toegang geeft tot luchthavenlounges, zodat ik 30 minuten gratis Gameway-gamen kan genieten. Normaal gesproken kost het $ 16 voor 30 minuten spelen (niet eens genoeg om er een ronde in te persen). Overwatch Comp), $ 26 voor maximaal een uur en $ 46 voor de hele dag.

Hoe is het om videogames te spelen in een luchthavenlounge? Nou, laat me je dat vertellen.

Afbeelding: Spelpad

Spelen op een luchthaven

Terwijl ik in de rij sta om mijn Priority Pass te laten zien, maken een vader en zijn drie kinderen in de basisschoolleeftijd ruzie over de prijzen. Een kolossale Master Chief doemt boven mij op. “Heb je FIFA“?” vraagt ​​de jongste zoon terwijl de andere twee ruzie maken, terwijl zijn blik nauwelijks over het aanrecht naar zijn kruis reikt. Een paar mensen steken hun nek uit naar de futuristische kamer, nieuwsgierig naar de bron van de koele verlichting en het lawaai op het schoolplein. Bezorgd of verward over wat de gameway ook is, rollen ze snel hun koffers de deur uit.

De vader en het gezin regelen een sessie (een half uur, maar met drie kinderen en de nodige snacks komt het totaal op zo’n $150) en worden naar hun playstations verwezen. Dan ben ik aan de beurt. “Je krijgt een gratis drankje en een tussendoortje, maar de energiedrankjes kosten meer”, vertelt de Gameway-medewerker. Vooraan staat een gloeiende koelkast vol zoete brouwsels, geflankeerd door zakken chips en snoep aan weerszijden. Ik pak een Topo Chico bruisend water (er is geen alcohol zoals op de andere locatie, maar ik drink toch niet) en een dubbel pakje Reese’s peanut butter cups.

‘Kan ik inloggen op mijn eigen account?’ vraag ik terwijl ik een pindakaasbekertje uitpak, vastbesloten om de mijne te voeren Overwatch 2 Op zoek naar competitieve modus. ‘Ja,’ antwoordt de griffier, terwijl hij zich snel omdraait om uit te leggen hoe de aanklacht van Gameway neerkomt op een keurig geklede zakenman. Een kind klimt over mijn koffer heen om bij een station te komen waar zijn moeder niet voor wil betalen. ‘Lieverd, het is te veel. Onze vlucht vertrekt binnenkort.”

Terwijl het kind met tegenzin naar buiten wordt geleid, ga ik in een gamerstoel zitten, log in op mijn Xbox Live-account, zet de groen-zwarte Razer-koptelefoon op en word onmiddellijk vervoerd naar een locatie buiten LAX. Het is niet bepaald mijn woonkamer, maar ik heb absoluut niet het gevoel dat ik in een luchthaventerminal zit te wachten om aan boord van mijn JetBlue-vlucht naar huis te gaan. Zelfs met af en toe een kinderachtig geschreeuw en geschreeuw dat door mijn ruisonderdrukkende hoofdtelefoon komt, bevind ik me in een staat van zen die alleen gamen mij kan geven. Dat wil zeggen, totdat ik daadwerkelijk begin met spelen Overwatch 2Van nature.

Overwatch Spelen op een luchthaven

Ik heb uitgebreid geschreven over hoeveel van één nachtmerrie Overwatch 2 Competitiemodus isen met dat recente ontslagen bij ActiBlizzIk weet niet zeker of en wanneer de modus zal worden opgelost. Op dit moment is er weinig transparantie over wanneer en waarom je een level omhoog of omlaag gaat, en de matchmaking zelf voelt ongelijkmatig aan, waardoor wedstrijden te gemakkelijk of te moeilijk zijn. Toch kan ik niet stoppen met deelname aan de Sisyphean-taak om van goud naar een rang te stijgen die mijn ondersteunende statistieken waardig is. Het verlangen om mijn te bewijzen Overwatch De waarde is zo sterk dat ik in godsnaam competitief zal spelen op een verdomd vliegveld.

Gameway voelt als een veilige plek voor gamers op een drukke, agressief verlichte luchthaven, dus ik raak snel gewend aan het spelen en gedragen zoals ik thuis zou doen. Ik sta in de rij voor een comp-wedstrijd in de tankrol en weiger support te spelen, omdat mijn beste rol natuurlijk degene is met een rang die het minst mijn vaardigheden weerspiegelt – hoe ben ik een gouden supportspeler? Rang dan ik ooit was? een wereldwijd erkende Moira? Ik heb de giftige energie die ik meebreng niet nodig om games in deze ruimte voor alle leeftijden te ondersteunen.

Maar al na een paar minuten in het spel berisp ik mijn Moira voor het spelen van DPS in plaats van mij te genezen en zeg ik tegen Mercy dat ze bij me moet blijven om ervoor te zorgen dat ik lang genoeg in mijn D.Va ‘Mech blijf om een ​​verschil te maken. Ik rol met mijn ogen, zak gefrustreerd achterover in mijn stoel en sla mijn hand op mijn been elke keer als ik word vermoord. Ik besef niet dat ik luidruchtig ben totdat ik merk dat mensen uit mijn ooghoeken staren.

Ik zet mijn koptelefoon af, glimlach schaapachtig en leg uit: ‘Het is Comp’, maar het meisje dat wil doorslaan FIFA weet niet eens wat dat betekent, en de jongeman die werkt probeert ervoor te zorgen dat een zesjarige zijn Dr. Peper valt niet op het frisse, witte aanrecht. Beschaamd zak ik een beetje weg in mijn stoel en begin bevelen te fluisteren in plaats van ze te schreeuwen. Gelukkig heb ik nog niemand een ‘kut’ genoemd, dus ik denk eraan om scheldwoorden uit mijn lippen te houden.

Ik verlies drie wedstrijden op rij – bij de laatste nederlaag vergeet ik weer waar ik ben en kreun ik luid naar het plafond. Het is duidelijk dat ik de kinderen stoor en de (verrassende) zachtmoedigheid van Gameway aanval. Ik heb nog bijna een uur voordat ik aan boord van mijn vlucht ga, maar ik besluit met mijn staart tussen mijn benen weg te sluipen.

“Ben je klaar? “Je hebt nog tijd”, benadrukt de Gameway-medewerker terwijl ik mijn spullen inpak.

‘Oh ja, mijn vlucht gaat aan boord,’ lieg ik, terwijl ik een tweede kopje pindakaas in mijn mond duw terwijl ik mijn jasje aantrek. Ik denk dat ik genoeg verhitte gamermomenten heb gehad voor een langlaufvlucht dan wordt aanbevolen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *