Beste reisproducten volgens stewardessen

By | February 11, 2024

Gescout selecteert zelfstandig producten. Als u via onze berichten iets koopt, ontvangen wij mogelijk een kleine commissie.

Ik beschouw mezelf als een frequent flyer, maar zelfs als aspirant-jetsetter met een solide verzameling airline miles kan ik niet hetzelfde zeggen Liefde Vliegreizen. Ik hou niet van de muffe luchthavengeur, de TSA maakt me bang (zullen al mijn schoonheidsproducten erdoor komen?), en ik hou er niet van om $ 30 te moeten betalen voor een ondermaats luchthavensandwich waarvoor waarschijnlijk een dubbele dosis nood-Pepto nodig is Bismol zodra het Veiligheidsgordel-bordje gaat branden. Bovendien boek ik altijd economyvluchten, wat betekent dat ik mijn verboden tweede persoonlijke item meestal strategisch moet verbergen onder een oversized trenchcoat om te voorkomen dat ik $ 50 extra uitgeef aan overheadruimte (dat is zowel een kunst als een wetenschap, en ook al dacht ik dat ik deed). het heeft het onder de knie, ik werd onlangs betrapt voordat ik aan boord ging.)

Dan is er nog de eigenlijke vlucht – de droge lucht, de onhandigheid van het wakker maken van je te nabije “buurman” om te plassen terwijl hij op de middelste stoel zit, enz. Ik vraag me altijd af hoe de meeste stewardessen dat voor elkaar krijgen, omdat ze zo prettig omgaan met onbeleefd passagiers, slapeloze nachten en eindeloze vertragingen (waarvan ik aanneem dat ze net zo frustrerend zijn). Hoe kunnen ze er zo fris en in elkaar gezet uitzien als ik alleen maar kan bedenken of ik te oud ben om mijn hoofd op het dienblad te leggen om te slapen? I Ben Daar ben ik trouwens te oud voor.

Na een bijzonder stressvolle vlucht uit de hel (LAX) onlangs, besloot ik eenvoudigweg drie stewardessen om hun tips en productaanbevelingen te vragen om fris te blijven in de minder frisse lucht van Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en luchthavens. Het is tenslotte hun taak om de mensen in de lucht te dienen en tegelijkertijd slaapgebrek, jetlag, droge huid en uitdroging te bestrijden, terwijl de lucht er glamoureus – of op zijn minst leuk – uitziet. Daarom vroeg ik drie stewardessen naar hun favoriete reisproducten en tips om je volgende vlucht te verbeteren. Van door elektrolyten aangedreven hydratatieboosters tot jetlagbestrijdende melatoninesprays, scroll hieronder om de must-have producten te bekijken.

Volg Sheyla hier op Instagram.

Natrol 10 mg melatoninegummies

“[These] zijn je beste vriend tegen jetlag. Normaal gesproken gebruik ik ze niet, maar als ik wat extra hulp nodig heb om in slaap te komen, neem ik er een of twee. Ik gebruik ook graag melatonine-kussensprays.”

La Roche Posay Anthelios mineraal getinte zonnebrandcrème

“Ik draag altijd zonnebrandcrème, wat er ook gebeurt. In een vliegtuig zijn we zo dicht bij UV-stralen en de zon dat ik mijn huid altijd bescherm. Ik vind deze getinte zonnebrandcrème leuk omdat hij ook een beetje kleur heeft, zodat ik geen foundation hoef aan te brengen [over it.]”

CeraV oogreparatiecrème tegen donkere kringen en wallen

“Ik maak meestal nachtvluchten of moet heel vroeg opstaan, dus deze oogcrème helpt enorm tegen donkere kringen.”

Mineraliserend thermaal water van Vichy

“Deze thermische waterspray zorgt ervoor dat mijn huid de hele dag gehydrateerd blijft. We hebben te maken met een zeer, zeer droge omgeving in vliegtuigen en deze gezichtsmist helpt echt. Geloof me!”

Volg Sebastian hier op Instagram.

WACACO Minipresso GR, draagbare espressomachine

“Dit is veruit mijn absoluut favoriete product! Het is essentieel voor deze taak en zeer gemakkelijk te gebruiken en in te pakken. Als stewardessen is dit een must, omdat we door onze gekke schema’s afhankelijk zijn van cafeïne.”

Samsonite Silhouette 17 rugzak

“Dit is mijn favoriete reistas die ik ooit heb gehad! Er zitten compartimenten in voor bijna alles, zelfs één waarin je al je opladers georganiseerd kunt opbergen.”

OnMyWhey Proteïnepoeder en supplementtrechtersleutelhanger

“Ook dit is een must als je regelmatig wilt sporten. Het maakt reizen met eiwitpoeder zoveel gemakkelijker! Er is absoluut geen rommel met deze kleine jongens.

Lifewit grote koeltas geïsoleerde lunchtas

Volg Serena hier op Instagram.

Liquid IV Hydratatievermenigvuldiger Elektrolytpoederpakketten

“We bewaren deze graag in onze draagtassen en lunchboxen. Sommige dagen werken we één vlucht, andere dagen werken we vier. Het is hectisch en soms vergeten we zoveel te drinken als nodig is. Met deze pakketten kunnen we dat compenseren en de jetlag tegengaan.”

La Roche-Posay Toleriane Double Repair gezichtscrème

“Dit is mijn absoluut favoriete huidverzorgingslijn en ik heb deze vochtinbrengende crème en zonnebrandcrème altijd in mijn tas. Als u vliegt, is het belangrijk om uw huid gehydrateerd te houden omdat deze zo droog is, en om zonnebrandcrème te dragen omdat er boven de wolken veel blootstelling aan straling is. Houd ook de jaloezieën gesloten om uzelf te beschermen.’

Twelve South AirFly Bluetooth draadloze audiozender

“Een van de dingen die klanten het vaakst vergeten is hun hoofdtelefoon voor entertainment aan boord. Er wordt mij altijd gevraagd of onze tv’s Bluetooth ondersteunen, en helaas gaan de vliegtuigen niet met hun tijd mee. Als je favoriete hoofdtelefoon Bluetooth is, raad ik dit kleine apparaat ten zeerste aan.”

MEER VAN GESCOUTEN:

Niet vergeten Bekijk onze voucherpagina om meer aanbiedingen te vinden, waaronder Nordstrom Rack-kortingsbonnen, Macy’s kortingsbonnen, TegoedbonnenEn Adidas-vouchers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *